Despre Naffi Origami - Naffi - Lucruri mici cu dragoste
10267
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10267,mkd-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.0.1,vc_responsive

Salut! Colectia Naffi Origami

Aşa este că uneori ţi-ai dori să poţi să poti face mici modificări produselor pe care le cumperi? Acum se poate! Tot ce trebuie sa faci este sa ai la îndemână o pensulă, tempera acrilică şi o doză de inspirţie.

 

Află şi tu cum se fabrică minunatele noastre figurine. Mai întâi se toarnă barbotina în formele de ipsos. Formele au fost inspirate după modele japoneze origami. După turnare, figurinele se lasă la uscat până ce produsul poate fi scos din formă. Timp în care pregătim etapa de ardere. Apoi, se finisează până ce ia forma dorită. Procesul de fabricare este manual. Figurina mată sau glazurată este produsul finit.

 

Arta straveche se îmbină în acest meşteşug care aduce laolată cultura japoneza Origami a secolului XVI şi tradiţia porţelanului din China secolului XVII-XVIII. Descoperim noi lumi împreună cu cei dragi creând oprtunităţi de a petrece timp de calitate împreună.

 

De ce să personalizăm aceste figurine? Dezvoltă controlul activităţii motrice fine, coordonarea ochi – mână. Îmbină abilităţile artistico-plastice, dirijează atenţia, creşte răbdarea. Copiilor le stimulează inteligenţa emoţională, expresivitatea, creativitatea.

 

Prin urmărirea formelor origami mintea este antrenată în multiple direcţii. Adevărata frumuseţe a artei constă în simplitatea formei.

Urmariti-ne pe Facebook

Check out our Instagram profile and follow us for bursts of inspiration.